Bli en viktig del av oss! Det viktigaste med en restaurang är hur den får gästen att känna. Därför sätter vi högst värde i personerna som skapar känslan - vår personal.
Vår ambition och varje dags mål är att servera en smakrik, mättande och värdefull måltid.
I form av en riktigt bra, hemmagjord pasta och något gott att dricka, ihop med ett fantastiskt bemötande.
Detta till ett riktigt bra pris, så att alla ska få möjlighet att uppleva sann kokkonst och ha ett minnesvärt restaurangbesök.
Brinner du för att jobba med människor? Vet du hur man får gästen att känna sig uppskattad och sedd? Och hur man får kollegan att prestera på topp?
Vill du vara med och skapa skillnad i människors liv och samtidigt bidra till en arbetsplats full av positiv energi? Då kanske du ska följa med på vår resa!
Hej! Viveka heter jag och jobbar som Front of House på BENNE Skanstorget. Uppgifterna på BENNE är varierande men jag hanterar kassan, tar emot beställningar, går ut med mat till gästerna och hjälper till i köket.
Jag har jobbat på BENNE i snart tre år och trivs väldigt bra. Jag tycker det bästa med BENNE är alla trevliga gäster man möter, både stammisar och nya, samt att vi har ett bra teamwork i gruppen. Det är roligt att se gäster lämna restaurangen mätta och med ett leende på läpparna.
Hej! Mitt namn är Måns och jag började först i december 2022 som restaurangchef på vår restaurang i Uppsala. Nu jobbar jag som operativ chef i Göteborg.
Jag ansvarar för den dagliga driften samt ser till att vi levererar till 100% på våra restauranger, så du som gäst kan äta samma goda pasta på vilken BENNE du än besöker! Ett av mina största ansvarsområden är även att se till att vårt koncept når alla, det vill säga schysst käk till en ännu bättre peng!
Det bästa med att jobba på BENNE är att vi är ett växande företag som inom några år kommer att vara pastarestaurangen nummer 1 i landet! Så sök till oss för att växa tillsammans med oss så hörs vi!
Hej! Jag heter Monika och jobbar som Unit Leader på BENNE Kvillebäcken. Jag började i juni 2022.
Jag trivs bra på BENNE Pastabar och tycker om arbetsmiljön och att vi gör vår färska pasta varje dag. Min favoriträtt är Slow Tomato!
Ifall vi inte har några lediga tjänster just nu eller ifall
tjänsterna inte passar just dig, är du välkommen att skicka in en
spontanansökan. Skriv några rader om dig själv, vilken restaurang
du vill jobba på och bifoga CV så att vi kan matcha dig med rätt
tjänst.