Bli en viktig del av oss! Det viktigaste med en restaurang är hur den får gästen att känna. Därför sätter vi högst värde i personerna som skapar känslan - vår personal.
Vår ambition och varje dags mål är att servera en smakrik, mättande och värdefull måltid.
I form av en riktigt bra, hemmagjord pasta och något gott att dricka, ihop med ett fantastiskt bemötande.
Detta till ett riktigt bra pris, så att alla ska få möjlighet att uppleva sann kokkonst och ha ett minnesvärt restaurangbesök.
Brinner du för att jobba med människor? Vet du hur man får gästen att känna sig uppskattad och sedd? Och hur man får kollegan att prestera på topp?
Vill du vara med och skapa skillnad i människors liv och samtidigt bidra till en arbetsplats full av positiv energi? Då kanske du ska följa med på vår resa!
Hej! Viveka heter jag och jobbar som Front of House på BENNE Skanstorget. Uppgifterna på BENNE är varierande men jag hanterar kassan, tar emot beställningar, går ut med mat till gästerna och hjälper till i köket.
Jag har jobbat på BENNE i snart tre år och trivs väldigt bra. Jag tycker det bästa med BENNE är alla trevliga gäster man möter, både stammisar och nya, samt att vi har ett bra teamwork i gruppen. Det är roligt att se gäster lämna restaurangen mätta och med ett leende på läpparna.
Hej! Mitt namn är Måns och jag började först i december 2022 som restaurangchef på vår restaurang i Uppsala. Nu jobbar jag som operativ chef i Göteborg.
Jag ansvarar för den dagliga driften samt ser till att vi levererar till 100% på våra restauranger, så du som gäst kan äta samma goda pasta på vilken BENNE du än besöker! Ett av mina största ansvarsområden är även att se till att vårt koncept når alla, det vill säga schysst käk till en ännu bättre peng!
Det bästa med att jobba på BENNE är att vi är ett växande företag som inom några år kommer att vara pastarestaurangen nummer 1 i landet! Så sök till oss för att växa tillsammans med oss så hörs vi!
Hej! Jag heter Monika och jobbar som Unit Leader på BENNE Kvillebäcken. Jag började i juni 2022.
Jag trivs bra på BENNE Pastabar och tycker om arbetsmiljön och att vi gör vår färska pasta varje dag. Min favoriträtt är Slow Tomato!
Regionchef för det svenska pastabolaget BENNE!
BENNE startade 2018, och är en restaurang med fokus på riktigt bra pasta gjord från grunden, till priser som passar ALLA. Sedan starten har vi öppnat 9 restauranger, och finns i 4 städer.
Vart befinner vi oss idag? Vi har under de senaste 2 åren gjort ett stort arbete med att strukturera organisation, koncept och logistik. Nu söker vi rätt nyckelperson med engagemang och viljan att ta organisationen till nästa nivå.
Du kommer att vara ytterst ansvarig för 6 restauranger. 3 stycken i Göteborg, 1 i Borås och 2 i Malmö. Du kommer att ha en nyckelroll inom bolaget, med möjlighet att påverka både din roll och bolagets framgång.
Tjänsten utgår från Göteborg där den mesta tiden spenderas ute på restaurangerna sida vid sida med våra anställda på Göteborgsrestaurangerna. Resor till Malmö och Borås förekommer.
Du kommer att ansvara för att konceptet följs enligt våra handböcker och angivelser, genom att ta den aktiva ledarskapsrollen i driften. Du kommer även att jobba nära VD:n, ekonomichef, och vår marknadsavdelning.
Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
Kvaliteten på restaurangerna
Personalansvar
Ansvara för uppfyllnad av nyckeltalen
Den dagliga driften av enheterna
Säkra logistiken med leveranser till enheterna
Rapportering till VD och ekonomi
Egenskaper vi ser att du har:
Naturlig ledare
Prestigelös och enkel
Företagsam
Duktig på att kommunicera
Strukturerad och ordningsam
”Hands on” attityd som trivs med att jobba ute på restaurangerna.
Du gillar att ha många bollar i luften och trivs med varierande arbetsuppgifter.
Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer sker löpande.
Vi söker nu kökspersonal till våra restauranger i Göteborg. Du kommer laga färsk pasta i våra öppna kök och samtidigt leverera grym service till våra gäster. Vi söker dig som älskar pasta, gillar att jobba i högt tempo och vill växa tillsammans med oss!
Omfattning: Heltid och deltid.
Arbetstider: Veckodagar, kvällar och helger.
Lön: Enligt kollektivavtal.
Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan. Tyvärr har vi inte möjlighet att besvara alla ansökningar. Vi kontaktar dig ifall det är aktuellt med en intervju. Vi ser fram emot att höra från dig!
Ifall vi inte har några lediga tjänster just nu eller ifall
tjänsterna inte passar just dig, är du välkommen att skicka in en
spontanansökan. Skriv några rader om dig själv, vilken restaurang
du vill jobba på och bifoga CV så att vi kan matcha dig med rätt
tjänst.